Velkommen til min blogg. Her er det litt forskjellig, men mest hobby.

lørdag 9. oktober 2010

Kjekt å ha

Har lyst på dette kakefatet. Liker så godt disse etasjefatene. Dette kommer fra Skeidar og koster 199 kr.

De har mye fint på Kremmerhuset. Bl. annet denne fine magasinhyllen. Den koster 239 kr.


Disse stilige putene er også fra Kremmerhuset. En pute koster fra kr 99.


Et praktisk skoskap skulle man hatt. Dette er fra Ikea, og rommer hele 18 par sko! Kjempelurt kjøp ;) Det koster 995 kr.Søtt smykkestativ fra Kremmerhuset. Prisen er 139 kr.
Såpepumpe til badet fra Ikea til Kr 59.

Også en såpepumpe fra Ikea. Denne var rosa og skjønn. Koster også 59 kr.Bordspeil fra Ikea, med en grei skål under til ringer og dilldall. Koster 119 kr.
Denne saken må være ypperlig til alt småtteri vi har. Ringer, øredobber, armbånd og annet. Grei å hå på badet, men også på nattbordet. Denne koster 129 kr, og kommer også fra Ikea.

Dorullstativ fra Kremmerhuset. Yppelig å ha der det ikke er vegg, til å feste en dorullholder på. Her man ny dorull for hånden, om man går tom. Veldig lurt! Koster 179 kr.

Dobørste som står skjult i sin beholder er å foretrekke fremfor de vanlige plastikk holderene. Denne virker mer hygienisk. Kommer fra Ikea og koster 59 kr.

Tilslutt en praktisk krakk til badet. Den har frottétrekk som kan taes av og vaskes. Det er oppbevarings mulighet inni krakken. Lurt. Den kommer fra Ikea og koster 295 kr.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar