Velkommen til min blogg. Her er det litt forskjellig, men mest hobby.

onsdag 24. februar 2010

Stolkjøp til besværMin far er en eldre kar, gammel vil noen kalle det. Han er dårlig tilbeins og talen hans er påvirket av et slag han hadde for noen år siden.

Nå ville han ha seg en ny stressless stol, og dette skulle jeg hjelpe han med.

Vi dro avgårde en dag i januar, jeg hadde fri fra jobben, og satte kurs mot Living først. Der var de veldig hjelpsomme og hyggelige. Han prøvde mange forskjellige stoler, men vi bestemte oss for at vi ville se litt mer et annet sted først. Han fant liksom ikke den ultimate stol der. Vi dro videre til Bohus på Nordås.Der har mine foreldre handlet mye oppgjennom tidene. Vi kom inn og ble møtt av en kar som lurte på om han skulle hjelpe oss. "Joda", sier jeg, "min far her trenger en ny "go"stol". "Ja, vi har noen greie her borte", sier mannen. Det var noen gammeldagse lenestoler i velur, på fire bein. "Nei", sier min far, "eg vil helst ha ein med sving på". "Tror du det e så lurt da"? sier mannen litt strengt. Min far ser litt fortvilet ut, men sier ikke så mye. Jeg ble ganske så stum også, og klarte ikke reagere der og da. Han viste noe motvillig noen stresslesser, men holdt på, med sin arroganse, at de stolene i velur var nok de beste for en mann i hans alder. Nei her var det ikke noen særlig service å få.

***

Vi bestemte oss for å dra til Møbelringen i Kanalveien. Her var det Service med stor "S", fra vi satte foten innefor butikken. En koselig mann, viste min far forskjellige stoler, med stor tålmodighet ( det tar litt tid når du har med et gammelt menneske å gjøre). Tilslutt bestemte min far seg for en stol, som var god å sitte i, og samtidig god å hvile i.


Han fikk stolen levert nå på mandag. Jeg var en tur bort og fikk se vidunderet, min far var veldig fornøyd med stolen.
Det eneste var at han ikke hadde fått med noe pussemiddel som var lovet. Han lurte på om jeg kunne undersøke, hvordan det var med den saken.

Joda, idag ringte jeg ned og snakket med en hyggelig dame. Hun bekreftet at det skulle vært med en pusseklut, men det skulle de sende! til han. Snakk om service :)


Heretter kommer jeg til å bruke Møbelringen fremfor noe annet sted. Dette var dagens reklame :)

6 kommentarer:

 1. Ja, det er veldig forskjell på butikker og betjening. Synn men sant. Godt dere dro videre og kom til en butikk dere følte at dere ble godt mottatt i.

  SvarSlett
 2. Kjekt gamle far ble fornøyd da:)

  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Litt av en jobb du har lagt ned. Men for en glede når en først har funnet den perfekte godstol.

  SvarSlett
 4. Ja, god service setter vi pris på! Og alle skal behandles med respekt, uansett alder! Forrige måned skulle vi kjøpe ny vaskemaskin. Jeg forklarte i butikken hvilken prisklasse jeg hadde sett for meg, men mannen i butikken ville apsolutt vise meg de dyreste maskinene og hvor flotte de var. Til slutt måtte vi bare gå. Det ble ny maskin, men i en annen butikk der de skjønte hva jeg skulle ha :)
  Forresten, kjempefint hjerte du viser i forrige innlegg!

  SvarSlett
 5. Mulig jeg er veldig sliten, men jeg ble litt rørt av historien! Så det liksom for meg.
  Så bra at han fikk kjøpt ny stol!!! Bra service er herlig.

  God søndag!

  SvarSlett
 6. Heldig din far som har deg :)
  Kjekt dere fant en ny stol. Håper noen er like arrogant med selgeren, så kanskje han forandrer holdning.

  SvarSlett